-
Tort Foret Noire
Se separă albușurile de gălbenușuri. Albușurile se bat spumă, apoi se adaugă zahărul și se bat în continuare,…
-
Tort înghețat de ciocolată și cappuccino
Untul pentru blat se topește pe foc, apoi se amestecă cu pudra de cacao. Se ia vasul de pe foc și se adaugă…
-
Coșulețe de ciocolată cu cremă de…
Se amestecă făina cu cacaua, zahărul și sarea. Se adaugă untul și brandy și se amestecă până se obține…
-
Prăjitură cu foi și cremă de ciocolată
Ouăle se bat cu zahărul până se obține o spumă. Se adaugă uleiul puțin câte puțin, amestecând continuu.…
-
Prăjitură cu cafea
Ouăle se bat cu un praf de sare. Se adaugă zahărul și se freacă foarte bine până se obține o cremă. Se…
-
Tort imperial cu ciocolată
Se amestecă amidonul cu făina, praful de copt si cacaua, apoi se cern. Untul se freacă cu 40 g de zahăr până…
-
Tort imperial cu ciocolată
Se amestecă amidonul cu făina, praful de copt si cacaua, apoi se cern. Untul se freacă cu 40 g de zahăr până…
-
Tort de ciocolată cu vișine
Zahărul, untul la temperatura camerei, făina, praful de copt, cacaua, ouăle și laptele se amestecă bine cu…
-
Chec
Untul, zahărul şi zahărul vanilat se bat cu mixerul. Se adaugă ouăle, pe rând, mixând foarte bine după…
-
Tort Tiramisu
Albuşurile se separă de gălbenuşuri şi se bat bine până se obţine o bezea tare. Gălbenuşurile se bat…
-
Tort de cacao cu nucă
Se pregăteşte mai întâi blatul: Făina se amestecă cu praful de copt şi cacaua. Se separă ouăle, iar albuşurile…
-
Brioşe de ciocolată
Făina se amestecă cu cacaua şi praful de copt. Ouăle se bat cu zahărul. Se adaugă untul, laptele şi whisky,…
-
de post
Cozonac de post cu aromă de citrice
În vasul de la maşina de făcut pâine, se pun ingredientele în următoarea ordine: sucul de portocale, zahărul,…
-
Mărțișor
Minicozonaci la mașina de făcut pâine
Ouăle se bat spumă cu zahărul. Ouăle se pot bate și împreună cu coaja de lămâie și praful de sare. În…
-
Ciocolată din cacao
Cacaua se cerne. Împreună cu untul se pune în blender şi se amestecă. Apa se pune pe foc şi când începe…
-
Chec
Albuşurile se separă de gălbenuşuri, apoi se bat spumă cu zahărul, până se obţine o bezea tare. Gălbenuşurile…
-
de post
Cozonac de post la maşina de făcut…
În cuva maşinii de făcut pâine, se pune laptele, apoi zahărul, coaja de lămâie şi uleiul. Se adaugă făina…
-
Macarons cu cremă de ciocolată
Se bat albuşurile spumă. Se adaugă zahărul şi se bate în continuare cu mixerul până se obţine o bezea…
-
Brioşe "Catifea Roşie"
Se amestecă separat făina cu praful se copt, sarea şi cacaua. Untul se freacă cu zahărul. Se adaugă ouăle…
-
Prăjitură cu struguri
Blatul se taie în două pe orizontală. Se însiropează ambele părţi cu siropul călduţ. Se pune 1/4 din…
-
Brownies cu fructe de pădure
Ciocolata, untul tăiat bucăţi şi zahărul se pun pe foc. Se ţin la foc mic până se obţine un amestec omogen.…
-
Prăjitură cu gem şi glazură de albuş
Se amestecă bine gălbenuşurile cu zahărul, apoi se adaugă făina, smântâna şi praful copt. Se obţine…
-
Prăjitură cu brânză, vişine şi…
Biscuiţii se sfărâmă. Biscuiţii sfărâmaţi se amestecă cu cacaua şi zahărul pudră. Untul se topeşte,…
-
Caise
Ouăle se amestecă cu uleiul, zahărul şi coaja de lămâie. Se adaugă făina amestecată cu praful de copt…
-
Mărţişor
Brioşe cu ciocolată şi cremă de…
Apa împreună cu cacaua se pune la fiert. Se amestecă bine, se lasă să dea un clocot, apoi se ia de pe foc…
-
Rulada cu cremă de cacao
Untul se freacă foarte bine cu zahărul pudră. Se adaugă cacaua şi se omogenizează. La final se adaugă esenţa…
Reţete cu "cacao"