-
Midii cu mangetout și roșii cherry
Ceapa tăiată julien, usturoiul tocat, ghimbirul tocat și chilli tocat sunt puse la călit într-un wok cu ulei…
-
Pulpe de cocoș Mojito la cuptor
Această rețetă se face în general cu piept de pui, eventual cu pulpe de pui, însă noi am avut la îndemână…
-
Tagliatele cu midii și roșii
Pregătim ingredientele. Ceapa o tăiem julien, tocăm mărunt usturoiul și ardeiul iute, rupem rozmarinul proaspăt…
-
Somon la cuptor cu sos de lime și ghimbir
Ghimbirul se dă pe răzătoarea mică și se amestecă cu usturoiul zdrobit, ardeiul iute tăiat mărunt, o jumătate…
-
Pulpe de pui cu ghimbir și lime
Usturoiul și ghimbirul se taie mărunt, se pun într-un castron și se amestecă cu zahăr brun, suc de limetă,…
-
Pulpe de pui tandoori
Pulpele de pui se crestează și se pun într-un castron. Se presară deasupra condimentul tandoori masala, se…
-
Cocktail de merişoare, portocale şi…
Se umple 1/3 de pahar cu suc de grapefruit. Se completează până la 2/3 cu suc de portocale. Se adaugă suc…
-
Cocktail de merișoare cu portocale
Se storc portocalele și limeta. Se amestecă cantități egale de suc de merișoare și suc de portocale cu sucul…
-
Salată picantă cu piept de pasăre
Pieptul de pui se pune la fiert în apă cu sare. După ce a fiert se taie cubuleţe. Ceapa verde se taie mărunt.…
-
Cocktail "Gentle Sea Breeze"
Se stoarce grepfrutul. Zeama de grepfruit se toarnă într-un pahar. Peste aceasta se toarnă sucul de merişoare.…
-
Cocktail "Green Apple"
Se stoarce limeta. Se umple jumătate de pahar cu gheaţă sfărâmată. Peste gheaţă se adaugă sucul de mere…
-
Piept de pui cu arome thailandeze
Pieptul de pui se taie în 4. Se condimentează cu sare și piper. Se storc 2 felii limetă, alte felii de limetă…
Reţete cu "limetă"