-
Cartofi fierți cu ceapă roșie la…
Tăiem ceapa roșie în 4. Peste aceasta adăugăm rozmarin tocat mărunt, usturoi pisat, foi de dafin, sare,…
-
Salată de leurdă cu ridichi
Tăiem ceapa verde și ridichile rondele. Într-un bol de salată le amestecăm cu sare, piper, ulei de măslineși…
-
de post
Sfeclă roșie cu morcov la cuptor
Se curăță morcovul și sfecla roșie. În două castroane separate se prepară două amestecuri. Unul pentru…
-
Piept de pui cu sparanghel și roșii…
Sparanghelul se spală, se îndepărtează partea de jos, cam 2-3 cm, apoi se taie în bucăți egale, de aproximativ…
-
Ficat de curcan la capac cu oțet și…
Ardeiul iute se taie mărunt. La fel și usturoiul. Roșia se taie cuburi. Într-un vas se încing 2 linguri de…
-
Ton la grătar cu salsa de roșii
Tonul se curăţă de intestine, se spală foarte bine cu apă rece şi se taie rondele de grosimea unui deget.…
-
de post
Frigărui de legume
Se taie legumele: vinetele cubuleţe, ciupercile pe jumătate sau dacă sunt prea mari în patru, ardeii în triunghiuri,…
-
de post
Legume la dry-cooker
Legumele se taie în forme aproximativ egale: dovleceii - triunghiuri, ciupercile - pe din două, ardeiul - triunghiuri,…
-
de post
Legume la grătar
Vânăta se taie rondele, care se pun, apoi, pe grătarul încins, până se rumenesc. Ciupercile se taie pe jumătate,…
-
Salată de castraveţi cu ceapă verde…
Castravetele verde se spală, apoi se scrijeleşte cu ajutorul unei furculiţe. Se taie în sferturi, apoi în…
-
Salată de sfeclă cu portocală
Sfecla se pune la fiert în apă cu sare pentru 50 de minute. După ce s-a fiert se lasă să se răcorească…
-
Salată de roşii cu mozzarella şi…
Roşiile şi mozzarella tăiate felii se aranjează alternativ pe un platou mare. Frunzele de busuioc de pun printre…
Reţete cu "oțet balsamic"