Brioşe cu morcov şi mere

Mod de preparare
citeşte reţeta
 
 
salvează reţeta
 

Făina, praful de copt, sarea şi scorţişoara se amestecă într-un castron.



Ouăle, zahărul şi uleiul se bat cu mixerul până se obţine o cremă.



Se adaugă amestecul de făină, amestecându-se în continuare cu mixerul.


La final se adaugă morcovul ras, merele rase, nuca măcinată şi stafidele, încorporându-se în compoziţia de mai sus.


Aluatul se distribuie în cupele tăvii pentru brioşe, tapetate cu hărtie pentru brioşe şi se coc în cuptorul preîncălzit la 180 grade timp de 30 de minute (se poate verifica dacă sunt coapte cu ajutorul unei scobitori: dacă se ia aluat pe scobitoare, este semn că nu s-au copt şi le mai lăsaţi în cuptor).


Se lasă să se răcească, apoi se glazurează cu crema de brânză preparată amestecând cu mixerul ingredientele pentru glazură.



Etichete: mere | briose | morcov | muffins
(6 voturi) Votează şi poți lăsa review!

  Rețeta mai veche Mâncărică de bame Mâncărică de bame

Rețeta mai nouă   Rulouri cu şuncă şi caşcaval Rulouri cu şuncă şi caşcaval

publicitate
Comentarii (5)
Toate câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora. Ne rezervăm dreptul de a aproba doar comentariile care folosesc un limbaj adecvat şi fac referire la reţeta prezentată. Orice feedback este binevenit, fie el negativ sau pozitiv.

Parteneri
Retete culinare LaLena.ro
Hai să gătim
Calebatuta.ro