Clătite americane

Mod de preparare
citeşte reţeta
 
 
salvează reţeta
 

Laptele, făina, zahărul, ouăle, sarea şi untul se amestecă şi se mixeaza. Se amestecă făina cu praful copt şi apoi se adaugă în prima compoziţie şi se amestecă bine pentru a nu face cocoloaşe. Compoziţia va ieşi mai groasă decât la clătitele româneşti.


Se încinge o tigaie unsă cu ulei (cu o pensulă), se toarnă compoziţia pe mijloc, se înclină puţin tigaia să se mai împrăştie compoziţia şi se coace bine pe ambele părţi.

Se ung cu ce gem se doreşte.

Se pot lipi câte două sau se consuma numai câte una.
Votează şi poți lăsa review!

  Rețeta mai veche Ciuperci cu maioneză şi piept de pui Ciuperci cu maioneză şi piept de pui

Rețeta mai nouă   Ruladă cu frişcă şi fructe de pădure Ruladă cu frişcă şi fructe de pădure

publicitate
Comentarii (2)
Toate câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora. Ne rezervăm dreptul de a aproba doar comentariile care folosesc un limbaj adecvat şi fac referire la reţeta prezentată. Orice feedback este binevenit, fie el negativ sau pozitiv.

Parteneri
Retete culinare LaLena.ro
Hai să gătim
Calebatuta.ro