French toast cu mere
Feliile de pâine se rumenesc şi se aşează în tavă într-un singur rând.
Ouăle se bat spumă cu telul şi se amestecă cu laptele, zahărul şi zahărul vanilat.
Merele se curăţă de coajă şi se taie felii.
Feliile de mere se călesc în unt, adăugând zahărul şi scorţişoara.
Peste feliile de pâine din tavă se toarnă amestecul de ouă.
Deasupra se pun merele călite.
Totul se lasă la frigider până a doua zi, când se coace la 175 grade pentru 50-60 de minute.
Se lasă 10 minute să se odihnească, înainte de servire.
Luna aceasta, Ama m-a trimis să răsfoiesc blogul lui Ema. Pot spune că am găsit multe reţete pe care le-aş prepara şi chiar am făcut o listă "de preparat" mai mare, dar nu m-am gândit că nu va fi de ajuns o lună să le facem pe toate. Deocamdată, am făcut oprire aici.