Fasole roşie cu costiţă afumată

Mod de preparare
citeşte reţeta
 
 
salvează reţeta
 

Se căleşte ceapa, morcovul, gogoşarul, ardeiul şi roşiile.

Se adaugă costiţa.

Şi când sunt aproape gata se adaugă fasolea cu tot cu zeama din conservă.

Se mai fierbe un sfert de oră după care se adaugă bulionul şi verdeaţa.

Etichete: fasole | afumătură
(6 voturi) Votează şi poți lăsa review!
  • foarte buna

publicitate
Comentarii (0)
Toate câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora. Ne rezervăm dreptul de a aproba doar comentariile care folosesc un limbaj adecvat şi fac referire la reţeta prezentată. Orice feedback este binevenit, fie el negativ sau pozitiv.

Parteneri
Retete culinare LaLena.ro
Hai să gătim
Calebatuta.ro