Pulpă de curcan cu legume la cuptor

Mod de preparare
citeşte reţeta
 
 
salvează reţeta
 

 

Pulpele de curcan se crestează cu un cuţit şi se aşează într-un vas termorezistent uns cu ulei de măsline.

 

Se presară cu sare şi piper.

Ceapa se taie peştişori şi se presară peste pulpe.

Se adaugă şi morcovul tăiat rondele.

Ardeiul tăiat fideluţă se adaugă şi el alături de celelalte legume.

Deasupra se pun ciupercile, roşiile decojite, usturoiul tăiat feliuţe subţiri şi vinul alb.

Se acoperă cu un capac şi se bagă în cuptorul preîncălzit la 200 grade timp de 1,5 ore.

Apoi se mai lasă încă 30 de minute fără capac, până se rumeneşte.

Se serveşte alături de orice garnitură.

Etichete: curcan | pulpa de curcan
(17 voturi) Votează şi poți lăsa review!

  Rețeta mai veche Aripioare de pui cu caşcaval la cuptor Aripioare de pui cu caşcaval la cuptor

Rețeta mai nouă   Shaorma cu piept de pui Shaorma cu piept de pui

publicitate
Comentarii (18)
Toate câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora. Ne rezervăm dreptul de a aproba doar comentariile care folosesc un limbaj adecvat şi fac referire la reţeta prezentată. Orice feedback este binevenit, fie el negativ sau pozitiv.

Parteneri
Retete culinare LaLena.ro
Hai să gătim
Calebatuta.ro