Rulouri cu şuncă şi caşcaval
Ardeiul şi ceapa se curăţă şi se dau prin robot.
Pasta rezultată se amestecă cu muştarul, se condimentează cu sare şi piper, se adaugă cimbru (opţional, se pot adăuga 2 linguri de făină, dacă amestecul este prea lichid).
Carnea de porc se bate cu ciocanul pentru şniţele.
Snitelul astfel pregătit se presară cu sare, piper şi cimbru, apoi se unge cu sosul pregătit mai sus.
Se pune o felie de suncă.
Apoi deasupra se aşează o feliuţă de caşcaval.
Se rulează şi se prinde în scobitori.
Rulouri astfel pregătite se aşează într-un vas termorezistent.
Se adaugă roşiile tăiate sferturi şi usturoiul întreg.
Se presară rozmarin măcinat sau crenguţe, cimbru, se stropeşte totul cu ulei de măsline şi un pahar de vin roşu sec şi se dă la cuptor pentru 45 de minute la 200 grade.
-
iuliana03 Nov.2012
foarte bun