Budincă de cartofi cu ardei gras

Mod de preparare
citeşte reţeta
 
 
salvează reţeta
 

Se fierb cartofii în coajă, se scurg, se curăţă de coajă şi se taie cuburi. Ardeiul se curăţă de cotor şi se taie şi el cubuleţe. Se adaugă peste cartofi şi se amestecă, potrivindu-se de sare.


Într-un vas termorezistent uns cu puţin ulei se aşează amestecul de cartofi cu ardei.

Separat se amestecă telemeaua rasă cu gălbenuşurile.


Amestecul se toarnă peste albuşurile bătute spumă. Se omogenizează şi se adaugă piper.


Se toarnă peste cartofii din vasul termorezistent şi se întinde pe toată suprafaţa. Se acoperă cu un capac şi se bagă în cuptor pentru 30 de minute la 200 grade.


Se serveşte ca garnitură la diverse fripturi.

Etichete: budinca | cartofi
(3 voturi) Votează şi poți lăsa review!

  Rețeta mai veche Eclere cu ness Eclere cu ness

Rețeta mai nouă   Dulceaţă de gutui Dulceaţă de gutui

publicitate
Comentarii (4)
Toate câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora. Ne rezervăm dreptul de a aproba doar comentariile care folosesc un limbaj adecvat şi fac referire la reţeta prezentată. Orice feedback este binevenit, fie el negativ sau pozitiv.

Parteneri
Retete culinare LaLena.ro
Hai să gătim
Calebatuta.ro