Mâncăruri
- Legume (111)
- Pește și fructe de mare (167)
- Carne de porc (58)
- Carne de vită (23)
- Carne de pasăre (158)
- Carne de vânat (22)
- Carne de miel (18)
-
Ficat de curcan la capac cu oțet și…
Ardeiul iute se taie mărunt. La fel și usturoiul. Roșia se taie cuburi. Într-un vas se încing 2 linguri de…
-
Somon la cuptor cu sos de lime și ghimbir
Ghimbirul se dă pe răzătoarea mică și se amestecă cu usturoiul zdrobit, ardeiul iute tăiat mărunt, o jumătate…
-
Pulpe de cocoș cu mere la cuptor
Pulpele de cocoș se pun la fiert în apă cu sare pentru 30-45 de minute, la oala sub presiune. Merele se taie…
-
Biban de mare în sos iute de roșii…
Într-un vas suficinet de mare cât să încapă peștele întreg, se încing 2-3 linguri de ulei de măsline.…
-
Pui întreg în sos barbeque
Puiul întreg se taie de-a lungul șirii spinării, apoi se trece prin sosul barbeque, se transferă într-un…
-
Pulpă de capră cu sos de roșii la…
Într-un vas suficient de mare se încing 2 linguri de ulei și se pune pulpa de capră, rumenindu-se pe ambele…
-
Somn la grătar
Somnul curățat de intestine și spălat, se taie în bucăți și apoi în fileuri, se presară cu sare, se…
-
Pulpă de miel aromată la cuptor, servită…
Semințele de fenicul, piperul sichuan și cuișoarele se râșnesc, apoi se amestecă cu boiaua dulce, scorțișoara,…
-
Știucă cu legume la cuptor
Știuca, bine curățată de solzi și intestine, se spală, apoi i se îndepărtează capul și coada și se…
-
de post
Lyutenitsa
Într-un vas se încinge uleiul și se adaugă usturoiul presat și ardeiul iute tăiat feliuțe subțiri. Se…
-
Pulpe de pui în sos picant de busuioc
Pulpele de pui se condimentează cu sare și se pun pe grătarul încins, cu pielea în jos. Se lasă până se…
-
Somn cu usturoi și vin alb la cuptor
Peștele se curăță și se spală, apoi se taie rondele. Usturoiul se curăță, se presară cu sare, apoi se…
-
Broccoli în sos rece de roșii
Broccoli se spală sub jet de apă, apoi se taie bucăți. Când apa cu sare începe să fiarbă, se pune broccoli…
-
Bibilică la cuptor
Bibilica întreagă se spală foarte bine în interior, apoi se usucă prin tamponare cu șervețele absorbante.…
-
Somon cu creveți și legume la grill
Roșia se taie în cuburi mari. Ardeiul iute se taie rondele subțiri. Frunzele de busuioc se taie grosier. Usturoiul…
-
Cartofi copți în coajă cu unt
Cartofii se spală foarte bine cu un burete abraziv, pentru a îndepărta tot pământul de pe ei. Se înțeapă…
-
Musaca de cartofi cu carne de porc
Usturoiul se taie mărunt și se călește în două linguri de ulei. Ceapa se toacă mărunt și se adaugă peste…
-
Lasagna în bacon
Ceapa se taie mărunt și se călește în 2 linguri de ulei împreună cu usturoiul zdrobit. Se lasă să se…
-
Păstrăv somonat la grill
Păstrăvul somonat, curățat de solzi și intestine, se usucă bine cu servețele absorbante. Se presară cu…
-
Caras înăbușit cu roșii și lămâie
Usturoiul se pisează cu puțină sare. Într-o tigaie se încing 2 linguri de ulei și se călesc roșiile decojite.…
-
Sardine cu cimbru la grătar
Usturoiul se pisează cu sare, iar peste el se adaugă cimbru uscat, piperul și uleiul de măsline. Se omogenizează.…
-
Pui copt cu cartofi
Usturoiul se pisează cu sare și se amestecă bine cu uleiul de măsline, piperul și jumătate de linguriță…
-
Somon cu sos de mărar și ceapă verde
Somonul întreg se taie rondele. Se presară cu sare și se lasă să stea 20 de minute, apoi se pun pe grătarul…
-
Pulpă de miel cu rozmarin și usturoi
Se pregătește untul aromatizat cu rozmarin, cimbru, sare și piper. Ceapa roșie se taie în sferturi și se…
-
Pulpe de pui cu ghimbir și lime
Usturoiul și ghimbirul se taie mărunt, se pun într-un castron și se amestecă cu zahăr brun, suc de limetă,…
-
Piept de porc la cuptor
Pieptul de porc se crestează pe partea cu șorici, astfel încât să se obțină mici pătrate. Se presară…