Crema pentru eclere
Se amestecă ouăle cu zahărul.
Se adaugă făina, 250 ml lapte şi se amestecă bine.
Restul laptelui se pune într-o oală să se încălzească (să nu fiarbă), apoi se toarnă prima compoziţie peste laptele de pe foc.
Se amestecă continuu să nu se prindă şi până se îngroaşă bine.
Se ia crema de pe foc, se lasă să se răcească puţin şi apoi se pune esenţa de vanilie. Se pot folosi diferite esenţe, în funcţie de gustul cremei pe care doriţi să o obţineţi.
-
Simina Andreea28 Dec.2018
Mie imi place mult reteta chiar o voi incerca!
-
Codreanu Claudia16 Jul.2013
Foarte , foarte buna! Felicitari! O folosesc si sunt toti foarte incantati de ea!
-
Matei07 Feb.2013
Foarte bun!!!
-
Mihaela23 Dec.2012
este foarte buna,bravo!