Tarte aperitiv

Mod de preparare
citeşte reţeta
 
 
salvează reţeta
 

Se pregăteşte un aluat amestecând untul cu făina.

Se adaugă oul, apa şi praful de sare.

Se obţine un aluat care se pune în folie alimentară şi se ţine la frigider pentru cel puţin 30 de minute.

Pe planşeta presărată cu făină se întinde aluatul într-o foaie subţire. Se taie cu fomele de tarte.

Aluatul porţionat se mulează pe pereţii formelor de tarte unse cu unt, astfel încât interiorul se fie gol.

Aluatul se înţeapă cu o furculiţă şi se bagă în cuptorul preîncălzit la 175 grade pentru 15-20 de minute.

 

Etichete: tarte
Votează şi poți lăsa review!
publicitate
Comentarii (0)
Toate câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora. Ne rezervăm dreptul de a aproba doar comentariile care folosesc un limbaj adecvat şi fac referire la reţeta prezentată. Orice feedback este binevenit, fie el negativ sau pozitiv.

Parteneri
Retete culinare LaLena.ro
Hai să gătim
Calebatuta.ro