Sosuri

Alături de o friptură, merge întotdeauna un sos, fie el picant sau mai puţin picant, cu roşii, smântână sau usturoi.

  • Salsa de mentă și pătrunjel

    Salsa de mentă și pătrunjel

    În robotul de bucătărie se pun: pătrunjelul spălat, menta, castraveții murați, caperele, usturoiul zdrobit,…

  • Sos picant de roşii

    Sos picant de roşii

    Roşiile, busuiocul proaspăt, usturoiul şi ardeiul iute se pun în robotul de bucătărie şi se amestecă până…

  • Tzatziki

    Tzatziki

    Într-un castron se amestecă uleiul de măsline cu sucul de lămâie. Se adaugă apoi iaurtul şi se amestecă.…

  • Mujdei de usturoi cu roşii

    Mujdei de usturoi cu roşii

    Roşiile se spală şi se pun la fiert în apă. Când roşiile sunt fierte (adică se înmoaie), se scot din…

  • Sos ragu pentru paste

    Sos ragu pentru paste

    Legumele se curăţă şi se toacă mărunt. Într-o cratiţă se încinge puţin ulei de măsline şi se înăbuşesc…

  •  
  • 1
  •  
Parteneri
Retete culinare LaLena.ro
Hai să gătim
Calebatuta.ro