Marinată pentru carne de urs

Mod de preparare
citeşte reţeta
 
 
salvează reţeta
 

Morcovul se taie rondele, ţelina se taie felii subţiri, iar ceapa se taie peştişori.

Într-un vas se aranjează bucăţile de pulpă de urs, tăiate subţiri.

Peste ele se presară sarea, piperul boabe, cimbrul, foile de dafin şi cuişoarele.

Apoi urmează legumele, mai întâi ceapa,

apoi rondelele de morcov

şi feliile de ţelină.

Se toarnă oţetul diluat cu apă (în proporţie de o parte oţet la 10 părţi apă)

şi se acoperă cu vin alb. Carnea astfel pregătită se lasă la rece pentru minim 24 de ore.

Etichete: marinare
Votează şi poți lăsa review!
publicitate
Comentarii (0)
Toate câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora. Ne rezervăm dreptul de a aproba doar comentariile care folosesc un limbaj adecvat şi fac referire la reţeta prezentată. Orice feedback este binevenit, fie el negativ sau pozitiv.

Parteneri
Retete culinare LaLena.ro
Hai să gătim
Calebatuta.ro