• Piept de pui în sos iute de ceapă verde

    Piept de pui în sos iute de ceapă…

    Pieptul de pui condimentat cu sare și piper se pune pe grătarul încins, mai întâi cu pielea în jos. Apoi…

  • Pulpă de miel aromată la cuptor, servită cu sos de muștar

    Pulpă de miel aromată la cuptor, servită…

    Semințele de fenicul, piperul sichuan și cuișoarele se râșnesc, apoi se amestecă cu boiaua dulce, scorțișoara,…

  • Vin fiert

    Vin fiert

    Într-o oală se amestecă vinul, piperul, cuișoarele și zahărul. Se omogenizează cu o lingură. Se pune oala…

  • Glühwein

    Glühwein

    Portocala se taie cubulețe. Se stoarce lămâia. Sucul de lămâie obținut se adaugă peste vin, împreună…

  • Piept de rață în stil asiatic cu paste de orez

    Piept de rață în stil asiatic cu…

    Cuișoarele, semințele de fenel, anasonul și piperul se dau prin râșniță. Pipetul de rață se condimentează…

  • Chec cu ghimbir și cremă de ciocolată

    Chec cu ghimbir și cremă de ciocolată

    Se amestecă făina cu praful de copt, ghimbirul, nucşoara, scorţişoara, cuişoarele. Mierea şi untul se pun…

  • Iepure cu sos de roşii la slow cooker

    Iepure cu sos de roşii la slow cooker

    Iepurele se porţionează, bucăţile se şterg cu şerveţele absorbante, se presară cu sare şi se lasă aproximativ…

  • Omletă cu arome indiene

    Omletă cu arome indiene

    Roşiile se taie cubuleţe. Ceapa verde se taie mărunt. Ghimbirul se taie şi el mărunt. Ouăle se bat împreună…

  • Pulpă de porc la tavă

    Pulpă de porc la tavă

    Usturoiul se pisează cu sare, se adaugă ulei de măsline şi se amestecă bine. Boabele de coriandru se pisează…

  • Friptură din pulpă de mistreţ la slow cooker

    Friptură din pulpă de mistreţ la…

    Carnea se pune la marinat pentru 24-48 de ore, astfel: Ţelina se taie felii subţiri. Ceapa se taie solzişori.…

  • Omletă cu roşii

    Omletă cu roşii

    Ceapa se taie mărunt; la fel şi ardeiul iute şi ghimbirul. Într-o tigaie se încinge untul şi se călesc…

  • Fazan în vin la slow cooker

    Fazan în vin la slow cooker

    Baconul se taie fâşii subţiri. Ceapa se toacă mărunt. Fazanul întreg, bine spălat şi uscat, se rumeneşte…

  • Raţă pe varză

    Raţă pe varză

    Se pregăteşte o supă de pui din spinare, aripi şi măruntaie. Se pun toate la fiert în apă rece cu sare,…

  • Cartofi cu porc la cuptor

    Cartofi cu porc la cuptor

    Cartofii şi carnea se taie cubuleţe. Într-un vas termorezistent se pune puţin ulei şi apoi se adaugă carnea…

  • Musaca de cartofi cu piept de pui

    Musaca de cartofi cu piept de pui

    Pieptul de pui se dă prin maşina de tocat carne. Ceapa se taie mărunt şi se căleşte în puţin ulei. Se…

  • Friptură de căprioară

    Friptură de căprioară

    Carnea de căprioară se lasă la marinat în soluţia preparată astfel: - morcovul, ţelina şi ceapa se taie…

  •  
  • 1
  •  
Parteneri
Retete culinare LaLena.ro
Hai să gătim
Calebatuta.ro