Socată

Mod de preparare
citeşte reţeta
 
 
salvează reţeta
 

Florile de soc se spală sub jet de apă rece. Se lasă în apă timp de 10-15 minute pentru a fi siguri ca au ieşit toate gâzele din flori.

Într-un borcan de 5 L se pun pe fund florile de soc, peste care se toarnă zahărul, sucul de la 2 lămâi, cea de-a 3-a lămâie tăiată felii, apoi se completează cu apă până sus.

Se amestecă foarte bine cu o lingură pentru omogenizare, apoi se acoperă cu o farfurie şi se lasă la loc însorit timp de 3-4 zile. Se strecoară şi se pune în sticle care se ţin la frigider.


Etichete: soc
(5 voturi) Votează şi poți lăsa review!

  Rețeta mai veche Brownies cu fructe de pădure Brownies cu fructe de pădure

Rețeta mai nouă   Piept de pui cu sos acrişor de piersici Piept de pui cu sos acrişor de piersici

publicitate
Comentarii (0)
Toate câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora. Ne rezervăm dreptul de a aproba doar comentariile care folosesc un limbaj adecvat şi fac referire la reţeta prezentată. Orice feedback este binevenit, fie el negativ sau pozitiv.

Parteneri
Retete culinare LaLena.ro
Hai să gătim
Calebatuta.ro