Brownies cu fructe de pădure
Ciocolata, untul tăiat bucăţi şi zahărul se pun pe foc. Se ţin la foc mic până se obţine un amestec omogen.
Se ia de pe foc, se lasă să se răcorească puţin, apoi se pun ouăle, pe rând, amestecând cu lingura după fiecare.
Se adaugă făina şi cacaua, se omogenizează bine, apoi se adaugă jumătate din cantitatea de fructe.
Compoziţia obţinută se pune într-o tavă 20x30 cm, tapetată cu hârtie de copt.
Deasupra se pune restul de fructe.
Se bagă în cuptorul încins la 180 grade timp de 30-40 de minute.
Se lasă să se răcorească, apoi se pudrează cu zahăr şi se porţionează.
Foarte multe reţete îmbietoare am găsit pe blogul Ramonei şi asta datorită lui Ama. Dintre toate eu m-am oprit la Cele mai bune negrese cu ciocolată şi zmeură.