Deserturi de Crăciun
-
Panettone
Stafidele se pun la înmuiat cu romul și 2 linguri de apă fierbinte și se lasă peste noapte. Făina, zahărul,…
-
Scutecele lui Iisus
Foile de plăcintă de taie pe jumătate, cât să fie pe dimensiunea unei tăvi. Fiecare foaie se coace la 180…
-
Fursecuri fragede
Se freacă untul cu zahărul şi zahărul vanilat. Se adaugă treptat oul şi gălbenuşurile, mixând continuu.…
-
Cozonac la maşina de făcut pâine
În vasul maşinii de făcut pâine, se pun ingredientele în ordinea scrisă mai sus şi anume, mai întâi laptele,…
-
Cozonac Rosenkranz
Într-un castron se amestecă drojdia cu cele 4 linguri zahăr şi laptele (nu se lasă la dospit). În alt castron…
-
de Crăciun
Fursecuri cu nucă
Se amestecă untul cu zahărul, cu oul şi cu vanilia câteva minute, apoi se adaugă făina, nucile, sarea şi…
-
Cozonac
Se pune cubuleţul de drojdie în vasul în care se frământă. Se pune puţin zahăr şi se freacă. Se pune…