Fursecuri cu nucă

Mod de preparare
citeşte reţeta
 
 
salvează reţeta
 

Se amestecă untul cu zahărul, cu oul şi cu vanilia câteva minute, apoi se adaugă făina, nucile, sarea şi se încorporează bine.


Se dă la frigider 1 oră.
Se întinde o foaie de 3-4 mm şi se taie diferite forme.
Se coc la foc mic.
Se pot lipi câte două forme la fel cu următoarea cremă: se încălzeşte smântâna, se pune ciocolata ruptă bucăţi şi se amestecă la foc mic până se topeşte. Se lasă să se răcească, apoi se mixează până se deschide la culoare.

Se ornează cu cocos colorat şi bombonele.
Etichete: fursecuri | nuci
(4 voturi) Votează şi poți lăsa review!

  Rețeta mai veche Tăvălite Tăvălite

Rețeta mai nouă   Fasole bătută Fasole bătută

publicitate
Comentarii (2)
Toate câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora. Ne rezervăm dreptul de a aproba doar comentariile care folosesc un limbaj adecvat şi fac referire la reţeta prezentată. Orice feedback este binevenit, fie el negativ sau pozitiv.

Parteneri
Retete culinare LaLena.ro
Hai să gătim
Calebatuta.ro