Sos alb cu smântână şi ou

Mod de preparare
citeşte reţeta
 
 
salvează reţeta
 

Într-un vas se topeşte margarina.

Se adaugă făina şi se amestecă bine pentru a nu se face cocoloaşe.

Se ia vasul de pe foc şi se adaugă laptele (sau supa de pui), amestecând în continuu, până se îngroşă sosul.

Se pune smântâna şi ouăle şi omogenizează bine.


(4 voturi) Votează şi poți lăsa review!

  Rețeta mai veche Penne cu piept de pui şi sos alb la cuptor Penne cu piept de pui şi sos alb la cuptor

Rețeta mai nouă   Înghețată de cacao cu ciocolată Înghețată de cacao cu ciocolată

publicitate
Comentarii (4)
Toate câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora. Ne rezervăm dreptul de a aproba doar comentariile care folosesc un limbaj adecvat şi fac referire la reţeta prezentată. Orice feedback este binevenit, fie el negativ sau pozitiv.

Parteneri
Retete culinare LaLena.ro
Hai să gătim
Calebatuta.ro