Penne cu piept de pui şi sos alb la cuptor
- Ingrediente
-
Preparăm "Sos alb cu smântână şi ou"
Într-un vas se topeşte margarina.
Se adaugă făina şi se amestecă bine pentru a nu se face cocoloaşe.
Se ia vasul de pe foc şi se adaugă laptele (sau supa de pui), amestecând în continuu, până se îngroşă sosul.
Se pune smântâna şi ouăle şi omogenizează bine. -
continuăm cu rețeta de bază...
Pieptul de pui se fierbe în apă cu sare.
Separat se fierb pastele conform instrucţiunilor de pe ambalaj.
Pastele fierte se pun într-un castron, peste ele se pune pieptul de pui tăiat cubuleţe, 3/4 din sos şi o mână de caşcaval ras.
Se amestecă toate, apoi se pun într-un vas uns cu unt.
Deasupra se toarnă restul de sos şi se întinde pe toată suprafaţa pastelor.
Se dau la cuptor pentru 20 de minute la 200 grade.
La final se pune deasupra caşcaval ras şi se mai bagă la cuptor 2 minute.
-
bibi24 Sep.2013
Am incercat aceasta reteta si au iesit foarte bune