Înghețată de cacao cu ciocolată

Mod de preparare
citeşte reţeta
 
 
salvează reţeta
 

Oul se mixează cu zahărul până se topeşte zahărul, după care se amestecă cu laptele şi se pune la fiert.

Când începe se clocotească se adaugă cacaua şi jumătate de ciocolată.

Se bate frişca şi după ce se răceşte crema se mixează împreună până se omogenizează.

Se adaugă restul de ciocolată rasă pe răzătoarea mare. Se bagă la congelator.

Etichete: inghetata | cacao | ciocolata
Votează şi poți lăsa review!

  Rețeta mai veche Sos alb cu smântână şi ou Sos alb cu smântână şi ou

Rețeta mai nouă   Supă cu tăiţei de casă Supă cu tăiţei de casă

publicitate
Comentarii (1)
Toate câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora. Ne rezervăm dreptul de a aproba doar comentariile care folosesc un limbaj adecvat şi fac referire la reţeta prezentată. Orice feedback este binevenit, fie el negativ sau pozitiv.

Parteneri
Retete culinare LaLena.ro
Hai să gătim
Calebatuta.ro