Compot de caise

  •   timp total: 1 oră
  Ingrediente
Mod de preparare
citeşte reţeta
 
 
salvează reţeta
 

Se pun caisele în borcane. Se adaugă în fiecare borcan câte 2 linguri de zahăr şi se completează cu apă. Se fixează capacele şi se pun la fiert 30 de minute (din momentul fierberii).

Apoi borcanele se înfăşoară în prosoape şi se întorc cu capacul în jos, lăsându-se să se răcească.

Etichete: compot | caise | conserva
(3 voturi) Votează şi poți lăsa review!
publicitate
Comentarii (0)
Toate câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora. Ne rezervăm dreptul de a aproba doar comentariile care folosesc un limbaj adecvat şi fac referire la reţeta prezentată. Orice feedback este binevenit, fie el negativ sau pozitiv.

Parteneri
Retete culinare LaLena.ro
Hai să gătim
Calebatuta.ro