Dulceață de frăguțe

Mod de preparare
citeşte reţeta
 
 
salvează reţeta
 

Frăguţele se spală foarte bine sub jet de apă, îndepărtând codiţele, dacă aceaste mai sunt.

Apa se pune la fiert împreună cu zahărul,

până se leagă siropul.

Se adaugă frăguţele.

Se stropesc cu sucul de la jumătate de lămâie.

Se lasă să fiarbă la foc mic.

până cand dulceaţa este bine legată (o picătură de dulceaţă pusă pe o farfurie rece, nu se împrăştie).

Dulceaţa fierbinte se pune în borcane,

ce se închid cu capace, apoi se întorc cu gura în jos. Se lasă să se răcească, apoi se pun la loc răcoros.

Etichete: dulceata | fragi
(4 voturi) Votează şi poți lăsa review!

  Rețeta mai veche Tort de clătite Tort de clătite

Rețeta mai nouă   Chec aperitiv Chec aperitiv

publicitate
Comentarii (2)
Toate câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora. Ne rezervăm dreptul de a aproba doar comentariile care folosesc un limbaj adecvat şi fac referire la reţeta prezentată. Orice feedback este binevenit, fie el negativ sau pozitiv.

Parteneri
Retete culinare LaLena.ro
Hai să gătim
Calebatuta.ro