Compot de vişine

  •   timp total: 45 minute
  Ingrediente
Mod de preparare
citeşte reţeta
 
 
salvează reţeta
 

Se spală vişinele şi se umplu borcanele cam trei sferturi.

Se adaugă 3 linguri de zahăr în fiecare borcan.

Apoi se completează cu apă.

Se pun capacele şi se fierb pe bain-marie timp de 30 minute. Se scot din apă, se aşează cu capacul în jos şi se acoperă cu un prosop. Se lasă până se răcesc.

Etichete: compot | visine | conserva
(5 voturi) Votează şi poți lăsa review!
publicitate
Comentarii (0)
Toate câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora. Ne rezervăm dreptul de a aproba doar comentariile care folosesc un limbaj adecvat şi fac referire la reţeta prezentată. Orice feedback este binevenit, fie el negativ sau pozitiv.

Parteneri
Retete culinare LaLena.ro
Hai să gătim
Calebatuta.ro