Dulceaţă de cireşe amare

Mod de preparare
citeşte reţeta
 
 
salvează reţeta
 

Se scot sâmburii de la cireşe.

Peste cireşele amare se pune zahărul, proporţia fiind de 1:1.

Se pune pe foc.


Se fierbe la foc potrivit până se îngroaşă siropul. Se adaugă sucul de lămâie. Se verifică picurând o bobiţă de sirop pe o farfurie rece, aceasta trebuie să rămână intactă (să nu se prelingă).


Se pune în borcane când este încă fierbinte.


Etichete: dulceata | cirese amare
(7 voturi) Votează şi poți lăsa review!
  • a iesit foarte bine dupa reteta voastra

  • Am facut astfel de dulceata...doar ca ff putina ,n-am avut nici 2 kg..nu am gasit..aici la SM nu este...dar pot spune ca este deosebita...un gust rafinat..usor amarui.../ eu pun si felii de lamaie la fiert si apoi cate una in fiecare borcanel pun deasupra pt a nu se zaharisii....imi plac retetele tale...! felicitari !

  Rețeta mai veche Smoothie cu nectarine şi căpşuni Smoothie cu nectarine şi căpşuni

Rețeta mai nouă   Penne cu mazăre la cuptor Penne cu mazăre la cuptor

publicitate
Comentarii (0)
Toate câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora. Ne rezervăm dreptul de a aproba doar comentariile care folosesc un limbaj adecvat şi fac referire la reţeta prezentată. Orice feedback este binevenit, fie el negativ sau pozitiv.

Parteneri
Retete culinare LaLena.ro
Hai să gătim
Calebatuta.ro