Focaccia cu măsline și roșii uscate

Mod de preparare
citeşte reţeta
 
 
salvează reţeta
 

În vasul de la mașina de făcut pâine se pune apa călduță, 3 linguri de ulei de măsline, sarea,

făina și deasupra drojdia. Se lasă pe programul pentru aluaturi cu drojdie.

După o oră și jumătate aluatul este crescut.

Se adaugă măsline tăiate cubulețe și roșiile uscate tăiate mărunt.

Se încorporează toate în aluat,

apoi aluatul se întinde într-o tavă cu dimensiunile 23x18 cm. Se poate folosi și o tavă de silicon. Se lasă aluatul să mai crească o oră.

După ce a crescut în tavă, aluatul se înțeapă peste tot cu vârful degetelor, se unge cu restul de ulei de măsline și se presară cu fulgi de sare de mare.

Se coace în cuptorul preîncălzit la 220 grade timp de 15-20 de minute.

Etichete: focaccia
Votează şi poți lăsa review!

  Rețeta mai veche Supă cremă de roșii cu busuioc Supă cremă de roșii cu busuioc

Rețeta mai nouă   Somn african în sos de ardei Somn african în sos de ardei

publicitate
Comentarii (0)
Toate câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora. Ne rezervăm dreptul de a aproba doar comentariile care folosesc un limbaj adecvat şi fac referire la reţeta prezentată. Orice feedback este binevenit, fie el negativ sau pozitiv.

Parteneri
Retete culinare LaLena.ro
Hai să gătim
Calebatuta.ro