Somn african în sos de ardei

Mod de preparare
citeşte reţeta
 
 
salvează reţeta
 

Se aleg ardeii proaspeți și sănătoși,

se curăță de cotor și de semințe și se dau la robot.

Se dau la robot și 2-3 cepe

și roșiile decojite.

Amestecul de ardei, ceapă și roșii se pune într-o tigaie pe foc.

Se lasă să fiarbă

până se îngroașă sosul.

Când pasta de ardei este gata se trece la prepararea sosului de ardei.

O ceapă tăiată solzișori se călește în 2 linguri de ulei împreună cu usturoiul tăiat mărunt.

Se adaugă pasta de ardei

și se diluează cu supă de legume sau apă.

Se condimentează

și se adaugă peștele tăiat rondele.

Se fierbe cu capac timp de 20 de minute.

La final preparatul va arăta astfel.

Se poate servi cu mămăliguță.

Etichete: somn
(4 voturi) Votează şi poți lăsa review!

  Rețeta mai veche Focaccia cu măsline și roșii uscate Focaccia cu măsline și roșii uscate

Rețeta mai nouă   Supă cremă de sfeclă roșie Supă cremă de sfeclă roșie

publicitate
Comentarii (0)
Toate câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora. Ne rezervăm dreptul de a aproba doar comentariile care folosesc un limbaj adecvat şi fac referire la reţeta prezentată. Orice feedback este binevenit, fie el negativ sau pozitiv.

Parteneri
Retete culinare LaLena.ro
Hai să gătim
Calebatuta.ro