Foietaj cu verdețuri

Mod de preparare
citeşte reţeta
 
 
salvează reţeta
 

Usturoiul se pisează cu sare,

apoi se adaugă ulei de măsline

și se freacă bine, ca la maioneză.

Se adaugă piper

și verdețurile tăiate mărunt

și se amestecă.

Se întinde o foaie de aluat

și se unge uniform cu amestecul de verdețuri.

Se rulează,

se unge cu oul bătut

și se taie în felii late de un deget.

Se așează în tava tapetată cu hârtie de copt

și se coc în cuptorul preîncălzit la 220 grade, timp de 20 de minute.

Se servesc calde.

Etichete: foietaj
(3 voturi) Votează şi poți lăsa review!

  Rețeta mai veche Somn cu usturoi și vin alb la cuptor Somn cu usturoi și vin alb la cuptor

Rețeta mai nouă   Ciorbă de somn Ciorbă de somn

publicitate
Comentarii (0)
Toate câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora. Ne rezervăm dreptul de a aproba doar comentariile care folosesc un limbaj adecvat şi fac referire la reţeta prezentată. Orice feedback este binevenit, fie el negativ sau pozitiv.

Parteneri
Retete culinare LaLena.ro
Hai să gătim
Calebatuta.ro