Ciorbă de somn

Mod de preparare
citeşte reţeta
 
 
salvează reţeta
 

Legumele se curăță și se taie cubulețe mici.

Se pun la fiert în apă cu sare și puțin piper,

împreună cu roșiile decojite.

Separat se fierbe borșul,

iar când legumele sunt fierte, se adaugă borșul, capul și bucățile de pește.

Se lasă să mai dea câteva clocote, apoi se stinge focul și se adaugă leușteanul.

Se servește fierbinte, cu mămăliguță și ardei iute.

Etichete: ciorba | bors | somn | peste
(8 voturi) Votează şi poți lăsa review!

  Rețeta mai veche Foietaj cu verdețuri Foietaj cu verdețuri

Rețeta mai nouă   Pulpe de pui în sos picant de busuioc Pulpe de pui în sos picant de busuioc

publicitate
Comentarii (1)
Toate câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora. Ne rezervăm dreptul de a aproba doar comentariile care folosesc un limbaj adecvat şi fac referire la reţeta prezentată. Orice feedback este binevenit, fie el negativ sau pozitiv.

Parteneri
Retete culinare LaLena.ro
Hai să gătim
Calebatuta.ro