Pateuri cu piept de pui şi caşcaval

Mod de preparare
citeşte reţeta
 
 
salvează reţeta
 

Caşcavalul ras se amestecă cu smântâna şi pătrunjelul tocat. Se adaugă sare dacă este nevoie.


Pieptul de pui se taie bucăţele mici şi se călesc în puţin ulei cu puţin piper şi sare.


Aluatul de foietaj se întinde puţin cu ajutorul unui sucitor, apoi se împarte în pătrate. Fiecare pătrat de aluat se pune o bucăţică de piept de pui peste care se adaugă o linguriţă de amestec de caşcaval cu smântână. Se împăturesc colţurile ca la un plic şi se coc în tava cu hârtie de copt.



Etichete: pateuri | cascaval | piept de pui
(11 voturi) Votează şi poți lăsa review!

  Rețeta mai veche Chifteluţe din piept de pui Chifteluţe din piept de pui

Rețeta mai nouă   Tartă cu struguri Tartă cu struguri

publicitate
Comentarii (0)
Toate câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora. Ne rezervăm dreptul de a aproba doar comentariile care folosesc un limbaj adecvat şi fac referire la reţeta prezentată. Orice feedback este binevenit, fie el negativ sau pozitiv.

Parteneri
Retete culinare LaLena.ro
Hai să gătim
Calebatuta.ro