Rulouri de cârnați în aluat foietaj
- Ingrediente
Aluatul de foietaj se întinde pe suprafaţa de lucru tapetată cu făină.
Aluatul se întinde cu sucitorul, apoi se taie pe jumătate.
Cârnaţii se aranjează pe una dintre jumătăţile de foietaj.
Peste cârnaţi se presară cimbru uscat.
Deasupra de pune caşcaval ras.
Părţile laterale ale aluatului, rămase neacoperite de cârnaţi se ung cu oul bătut spumă.
După care se rulează foietajul, iar suprafaţa se unge şi ea cu ou.
Se presară seminţe de susan.
Se porţionează în bucăţi late de 2 cm.
Bucăţile astfel rezultate se aşează într-o tavă tapetată cu hârtie de copt.
Se coc în cuptorul preîncălzit la 200 grade timp de 40 de minute, până se rumenesc.
-
calin adela01 Jan.2013
delicioasa. apreciez mult retetele care arata pas cu pas cum sa procedezi