Salată de cartofi violet cu ridichi

Mod de preparare
citeşte reţeta
 
 
salvează reţeta
 

Se fierb în coajă, împreună, cartofii albi cu cei violet.

După fierbere se curăță de coajă

și se taie cuburi.

Într-un vas, peste cartofi, se adaugă ridichile tăiate feliuțe subțiri

și ceapa verde tăiată mărunt.

Se condimentează cu sare și piper.

Se adaugă zeamă de lămâie, ulei de măsline și menta.

Se amestecă.

(1 vot) Votează şi poți lăsa review!

  Rețeta mai veche Ciorbă de perișoare de post Ciorbă de perișoare de post

Rețeta mai nouă   Pateu de ciuperci Pateu de ciuperci

publicitate
Comentarii (0)
Toate câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora. Ne rezervăm dreptul de a aproba doar comentariile care folosesc un limbaj adecvat şi fac referire la reţeta prezentată. Orice feedback este binevenit, fie el negativ sau pozitiv.

Parteneri
Retete culinare LaLena.ro
Hai să gătim
Calebatuta.ro