Salată grecească ţărănească

Mod de preparare
citeşte reţeta
 
 
salvează reţeta
 

Salata se spală sub jet de apă, apoi se rupe într-un castron.

Roşiile se taie felii subţiri şi se adaugă în castron, peste salată.

Castravetele se taie cubuleţe potrivit de mari.

Ardeiul se taie fâşii subţiri şi se adaugă alături de celelalte legume, în castron.

Ceapa se taie rondele subţiri.

Peste amalgamul de legume se adaugă măsline.

Separat se prepară un dressing din ulei de măsline, oţet, sare, piper şi oregano, se omogenizează bine, apoi se stropesc legumele.

Se amestecă bine, apoi se serveşte alături de cubuleţe de brânză feta.


Etichete: salata | rosii | castraveti | branza
(5 voturi) Votează şi poți lăsa review!

  Rețeta mai veche Prăjitură cu brânză dulce şi fructe Prăjitură cu brânză dulce şi fructe

Rețeta mai nouă   Diplomat cu căpşuni Diplomat cu căpşuni

publicitate
Comentarii (2)
Toate câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora. Ne rezervăm dreptul de a aproba doar comentariile care folosesc un limbaj adecvat şi fac referire la reţeta prezentată. Orice feedback este binevenit, fie el negativ sau pozitiv.

Parteneri
Retete culinare LaLena.ro
Hai să gătim
Calebatuta.ro