Salată de cartofi dulci cu telemea

Mod de preparare
citeşte reţeta
 
 
salvează reţeta
 

Cartofii se spală foarte bine de pământ,

se acoperă cu apă, se adaugă un praf de sare, după care se fierb până se pătrund ușor cu furculița.

După ce au fiert, se scot din apă și se lasă să se răcorească, apoi se curăță de coajă.

Se pregătesc și restul ingredientelor:

Peste cartofii curățați de coajă se adaugă telemeaua, pătrunjelul tocat mărunt și ardeiul iute feliat subțire. Se condimentează cu sare și piper.

Se adaugă și sucul de lămâie.

Se amestecă sfârmând cartofii ușor cu mâna.

Salata se servește rece.

(1 vot) Votează şi poți lăsa review!

  Rețeta mai veche Prăjitură cu mere și aluat ras Prăjitură cu mere și aluat ras

Rețeta mai nouă   Ciorbă de fasole acrită cu zeamă de varză Ciorbă de fasole acrită cu zeamă de varză

publicitate
Comentarii (0)
Toate câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora. Ne rezervăm dreptul de a aproba doar comentariile care folosesc un limbaj adecvat şi fac referire la reţeta prezentată. Orice feedback este binevenit, fie el negativ sau pozitiv.

Parteneri
Retete culinare LaLena.ro
Hai să gătim
Calebatuta.ro