Salată de ardei copţi I

Mod de preparare
citeşte reţeta
 
 
salvează reţeta
 

Se coc ardeii, întorcându-i pe toate părţile ca să nu se ardă prea tare şi nici să rămână cruzi.

Se aşează într-o cratiţă, se acoperă cu un ştergar curat, apoi cu un capac şi se lasă să stea astfel 20 min.

Se curăţă de pieliţă încet, având grijă să nu se sfâşie carnea ardeilor.

Se aşează în salatieră, se adaugă sarea, uleiul şi oţetul.

Se mai poate adăuga mujdei de usturoi sau se poate garnisi cu felii de roşii.

Etichete: ardei | salata | ardei copt
(4 voturi) Votează şi poți lăsa review!

  Rețeta mai veche Cremă de zahăr ars Cremă de zahăr ars

Rețeta mai nouă   Pui cu ardei copt Pui cu ardei copt

publicitate
Comentarii (0)
Toate câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora. Ne rezervăm dreptul de a aproba doar comentariile care folosesc un limbaj adecvat şi fac referire la reţeta prezentată. Orice feedback este binevenit, fie el negativ sau pozitiv.

Parteneri
Retete culinare LaLena.ro
Hai să gătim
Calebatuta.ro