Cremă de zahăr ars

Mod de preparare
citeşte reţeta
 
 
salvează reţeta
 

Se pun într-o cratiţă înaltă, pe foc, trei linguri de zahăr şi se lasă să se topească şi să se îngălbenească puţin. Se ia cratiţa de pe foc şi se întoarce în aşa fel încât zahărul să se întindă pe toată suprafaţa interioară a cratiţei.

Se bat ouăle întregi cu zahărul, se amestecă cu laptele, esenţa de rom şi esenţa de vanilie şi se toarnă în cratiţa tapetată cu zahăr ars.

Se coace la cuptor o jumătate de ora la foc mic.

Etichete: crema | zahar ars
(6 voturi) Votează şi poți lăsa review!

  Rețeta mai veche Ciorbă de perișoare Ciorbă de perișoare

Rețeta mai nouă   Salată de ardei copţi I Salată de ardei copţi I

publicitate
Comentarii (8)
Toate câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora. Ne rezervăm dreptul de a aproba doar comentariile care folosesc un limbaj adecvat şi fac referire la reţeta prezentată. Orice feedback este binevenit, fie el negativ sau pozitiv.

Parteneri
Retete culinare LaLena.ro
Hai să gătim
Calebatuta.ro