Salată orientală cu peşte afumat

Mod de preparare
citeşte reţeta
 
 
salvează reţeta
 

Cartofii (de preferat roşii) se spală foarte bine de pământ şi se pun la fiert în apă cu sare.

Separat se pun la fiert ouăle timp de 3-4 minute (să fie fierte tari).

Când sunt fierţi, cartofii se scot din apă şi se lasă să se răcească puţin, după care se curăţă de coajă. La fel şi ouăle.

Ingredientele fiind pregătite, se taie toate cubuleţe mici şi se amestecă într-un castron. Ceapa se taie peştişori.




Se adaugă sare, piper, oţet, ulei şi muştar.

Se amestecă toate.

(9 voturi) Votează şi poți lăsa review!

  Rețeta mai veche Pulpe de pui umplute Pulpe de pui umplute

Rețeta mai nouă   Salată de icre de crap Salată de icre de crap

publicitate
Comentarii (15)
Toate câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora. Ne rezervăm dreptul de a aproba doar comentariile care folosesc un limbaj adecvat şi fac referire la reţeta prezentată. Orice feedback este binevenit, fie el negativ sau pozitiv.

Parteneri
Retete culinare LaLena.ro
Hai să gătim
Calebatuta.ro