Pulpe de pui umplute

Mod de preparare
citeşte reţeta
 
 
salvează reţeta
 

Pulpele de pui dezosate se bat cu ciocanul pentru sniţele.

Se condimentrează cu sare, piper şi busuioc uscat.

Pe jumătate din pulpa astfel pregătită se aranjează celelalte ingrediente ce formează umplutura: o felie de kaizer, câteva ciuperci, măsline tăiate, câteva fâşii de caşcaval.


Se "închide" cu cealaltă jumătate precum o carte şi se prinde cu scobitori ca să nu se desprindă.

Se condimenteză cu condiment pentru pui şi pulpele astfel pregătite se aşează într-o tavă unsă cu ulei. Deasupra se toarnă un pahar de vin alb.

Tava se baga în cuptorul preîncălzit timp de 45 de minute la 200 grade.

(5 voturi) Votează şi poți lăsa review!

  Rețeta mai veche Cannelloni cu carne şi sos bechamel Cannelloni cu carne şi sos bechamel

Rețeta mai nouă   Salată orientală cu peşte afumat Salată orientală cu peşte afumat

publicitate
Comentarii (5)
Toate câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora. Ne rezervăm dreptul de a aproba doar comentariile care folosesc un limbaj adecvat şi fac referire la reţeta prezentată. Orice feedback este binevenit, fie el negativ sau pozitiv.

Parteneri
Retete culinare LaLena.ro
Hai să gătim
Calebatuta.ro