Pulpe de pui umplute
Mod de preparare
![](http://www.delicatesa.ro/files/recipe/1848/description/file-1_1.jpg)
Pulpele de pui dezosate se bat cu ciocanul pentru sniţele.
![](http://www.delicatesa.ro/files/recipe/1848/description/file-2_1.jpg)
Se condimentrează cu sare, piper şi busuioc uscat.
![](http://www.delicatesa.ro/files/recipe/1848/description/file-3_1.jpg)
Pe jumătate din pulpa astfel pregătită se aranjează celelalte ingrediente ce formează umplutura: o felie de kaizer, câteva ciuperci, măsline tăiate, câteva fâşii de caşcaval.
![](http://www.delicatesa.ro/files/recipe/1848/description/file-4_1.jpg)
![](http://www.delicatesa.ro/files/recipe/1848/description/file-5_1.jpg)
![](http://www.delicatesa.ro/files/recipe/1848/description/file-6_1.jpg)
![](http://www.delicatesa.ro/files/recipe/1848/description/file-7_1.jpg)
Se "închide" cu cealaltă jumătate precum o carte şi se prinde cu scobitori ca să nu se desprindă.
![](http://www.delicatesa.ro/files/recipe/1848/description/file-8_1.jpg)
![](http://www.delicatesa.ro/files/recipe/1848/description/file-9_1.jpg)
Se condimenteză cu condiment pentru pui şi pulpele astfel pregătite se aşează într-o tavă unsă cu ulei. Deasupra se toarnă un pahar de vin alb.
![](http://www.delicatesa.ro/files/recipe/1848/description/file-10_1.jpg)
![](http://www.delicatesa.ro/files/recipe/1848/description/file-11_1.jpg)
Tava se baga în cuptorul preîncălzit timp de 45 de minute la 200 grade.
![](http://www.delicatesa.ro/files/recipe/1848/description/file-12_1.jpg)
![](http://www.delicatesa.ro/files/recipe/1848/description/file-13_1.jpg)