Ouă Benedict

Mod de preparare
citeşte reţeta
 
 
salvează reţeta
 
  1. Preparăm "Ouă poşate"

    Într-o cratiţă se pune apa la fiert cu o cană de oţet.

    Se lasă să ajungă la fierbere, după care se ia vasul de pe foc.

    Se sparg ouăle, pe rând şi se lasă în apa fierbinte timp de 11-12 minute.

    Se serveşte imediat.


    Ouă poşate
  2. Preparăm "Sos olandez"

    Lămâia de stoarce.

    Untul se topeşte.

    Gălbenuşurile se bat cu mixerul, pe baie de apă, adăugându-se puţin câte puţin untul topit, dar nu fierbinte.

    Se mixează foarte bine după fiecare porţie de unt adăugată.


    Vasul se ia de pe foc şi se pune şi sucul de lămâie, amestecând foarte bine.


    Sos olandez
  3. continuăm cu rețeta de bază...

Chifla se taie pe jumătate şi se pune la încălzit la sandwich maker.

Se lasă să se rumenească.

Baconul se încălzeşte şi el pe grill.

Peste jumătate de chiflă se pune o felie de bacon

apoi se pune oul poşat.

Peste ou se pune sos olandez.

Se serveşte imediat.


Etichete: oua | oua posate
(9 voturi) Votează şi poți lăsa review!

  Rețeta mai veche Prăjitură "Mascotă" Prăjitură "Mascotă"

Rețeta mai nouă   Somn cu muştar la cuptor Somn cu muştar la cuptor

publicitate
Comentarii (6)
Toate câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora. Ne rezervăm dreptul de a aproba doar comentariile care folosesc un limbaj adecvat şi fac referire la reţeta prezentată. Orice feedback este binevenit, fie el negativ sau pozitiv.

Parteneri
Retete culinare LaLena.ro
Hai să gătim
Calebatuta.ro