Omletă cu roşii şi mozzarella
Ceapa şi usturoiul se taie mărunt şi se călesc în puţin ulei (1-2 linguri).
Roşia se taie în patru, se îndepărtează seminţele, apoi se taie mărunt.
Ouăle se bat foarte bine cu lapte, sare, piper şi busuioc.
Se adaugă roşiile cuburi.
Compoziţia astfel obţinută se pune peste ceapa călită.
Deasupra se pune mozzarella tăiată cuburi.
Se întoarce omleta pentru a se rumeni pe ambele părţi. Se pune o farfurie deasupra tigăii, se răstoarnă omleta pe farfurie, apoi se pune din nou omleta în tigaie. Deasupra se pun alte cubuleţe de mozzarella.
Se lasă pe foc pentru câteva minute, până se rumeneşte.
Se răstoarnă omleta pe farfurie şi se porţionează.
-
Fraticiu Diana Maria14 Dec.2014
mie mi-a placut reteta.