Roşii umplute cu omletă

Mod de preparare
citeşte reţeta
 
 
salvează reţeta
 

Roşiile se spală, apoi se scobesc de miez, astfel încât să rămână peretele roşiilor, întreg.

Roşiile astfel pregătite se aşează într-un vas termorezistent.

Miezul scobit al roşiilor se toacă mărunt.

Kaizerul se taie cubuleţe.

Ceapa se taie mărunt.

În uleiul încins se rumeneşte kaizerul.

Se adaugă ceapa şi roşiile. Se condimentează cu sare şi piper.

Se lasă pe foc până scade toată zeama.

Separat se bat ouăle.

Peste ouăle bătute se adaugă sosul de ceapă şi roşii, răcit. Se omogenizează.

Cu amestecul obţinut se umplu roşiile.

Deasupra se presară caşcaval ras şi se pune capacelul de roşie.

Vasul se bagă în cuptorul preîncălzit la 220 grade timp de 20 de minute.

Se servesc calde.


Etichete: rosii | oua | omleta
(7 voturi) Votează şi poți lăsa review!

  Rețeta mai veche Tartă cu pere caramelizate Tartă cu pere caramelizate

Rețeta mai nouă   Pulpe de pui cu sos de lămâie Pulpe de pui cu sos de lămâie

publicitate
Comentarii (5)
Toate câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora. Ne rezervăm dreptul de a aproba doar comentariile care folosesc un limbaj adecvat şi fac referire la reţeta prezentată. Orice feedback este binevenit, fie el negativ sau pozitiv.

Parteneri
Retete culinare LaLena.ro
Hai să gătim
Calebatuta.ro