Shakshuka cu vinete

Mod de preparare
citeşte reţeta
 
 
salvează reţeta
 

Ceapa se taie mărunt

şi se căleşte în două linguri de ulei de măsline.

Ardeiul se taie cubuleţe,

la fel şi vânăta,

iar ardeiul iute se taie rondele subţiri.

După ce s-a călit ceapa

se adaugă şi restul de legume

şi se rumenesc împreună.

Se adaugă roşiile decojite

şi se lasă să fiarbă 10 minute acoperit.

Se condimentează cu sare, piper şi busuioc uscat,

iar peste amestecul de legume se sparg ouăle.

Se acoperă vasul şi se lasă la foc mic până când ouăle sunt gata.

Se serveşte imediat.

Etichete: oua | vinete
Votează şi poți lăsa review!

  Rețeta mai veche Copanele de pui și cartofi la cuptor cu sos de smântână și cașcaval Copanele de pui și cartofi la cuptor cu sos de smântână și cașcaval

Rețeta mai nouă   Cartofi cu broccoli Cartofi cu broccoli

publicitate
Comentarii (4)
Toate câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora. Ne rezervăm dreptul de a aproba doar comentariile care folosesc un limbaj adecvat şi fac referire la reţeta prezentată. Orice feedback este binevenit, fie el negativ sau pozitiv.

Parteneri
Retete culinare LaLena.ro
Hai să gătim
Calebatuta.ro