Ouă cu ciuperci, kaizer şi brânză la cuptor

Mod de preparare
citeşte reţeta
 
 
salvează reţeta
 

Ciupercile se taie felii, apoi se trag la tigaie cu puţin ulei, sare şi piper, până se evaporă tot sucul pe care îl lasă.


Kaizerul se taie şi el fâşii şi se prăjeşte până se rumeneşte.

Formele termorezistente se ung cu unt, apoi se pune kaizerul prăjit,

apoi ciupercile trase la tigaie,

brânza de burduf ruptă în bucăţi

şi la final se sparg 2 ouă, deasupra.

Vasul se bagă în cuptorul preîncălzit la 200 grade timp de 20 de minute.

Se serveşte imediat.

Etichete: oua
(2 voturi) Votează şi poți lăsa review!

  Rețeta mai veche Borş de somon Borş de somon

Rețeta mai nouă   Fursecuri cu alune şi ciocolată Fursecuri cu alune şi ciocolată

publicitate
Comentarii (0)
Toate câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora. Ne rezervăm dreptul de a aproba doar comentariile care folosesc un limbaj adecvat şi fac referire la reţeta prezentată. Orice feedback este binevenit, fie el negativ sau pozitiv.

Parteneri
Retete culinare LaLena.ro
Hai să gătim
Calebatuta.ro