Menemen - omletă turcească

Mod de preparare
citeşte reţeta
 
 
salvează reţeta
 

Ceapa se taie mărunt, ardeiul se taie fâşii de aproximativ 2 cm.

Roşiile se scobesc de miez, apoi se taie cubuleţe.

Într-o tigaie se încinge uleiul de măsline şi se căleşte ceapa.

Se adaugă ardeiul; se călesc împreună 5 minute.

Apoi se adaugă roşiile; se mai lasă 5 minute.

Se adaugă măslinele tăiate felii; se amestecă.

Se adaugă ouăle bătute cu sare şi piper.

Se condimentează cu oregano, apoi se amestecă pentru a se face oul pe toate părţile.

Se serveşte imediat, presărând pătrunjel proaspăt deasupra.


Etichete: omleta | turcia | oua
(11 voturi) Votează şi poți lăsa review!
  • da,domnule,e complexa! am sa o listez in top 5 pentru Th.
    pupici!

  Rețeta mai veche Beef Stroganoff la slow cooker Beef Stroganoff la slow cooker

Rețeta mai nouă   Stir fry cu creveți Stir fry cu creveți

publicitate
Comentarii (3)
Toate câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora. Ne rezervăm dreptul de a aproba doar comentariile care folosesc un limbaj adecvat şi fac referire la reţeta prezentată. Orice feedback este binevenit, fie el negativ sau pozitiv.

Parteneri
Retete culinare LaLena.ro
Hai să gătim
Calebatuta.ro