Copanele de pui și cartofi la cuptor cu sos de smântână și cașcaval

Mod de preparare
citeşte reţeta
 
 
salvează reţeta
 

Ciocănelele de pui se pun într-un vas termorezistent uns cu ulei.

Peste ciocănele se pun cartofii tăiaţi cuburi. Se presară sare şi piper.

Se acoperă pe jumătate cu vin şi apă

şi se bagă în cuptorul încins la 200 grade timp de 45 de minute, completând din când în când cu apă, dacă mai este cazul.

Separat, se pregăteşte sosul de smântână, amestecând, pe foc, smântâna

cu caşcavalul ras,

până acesta se topeşte.

Sosul se toană deasupra, peste cartofii cu carne, după ce au fost scoşi din cuptor.

Etichete: pulpe de pui
(3 voturi) Votează şi poți lăsa review!

  Rețeta mai veche Macrou cu maioneză și cașcaval la cuptor Macrou cu maioneză și cașcaval la cuptor

Rețeta mai nouă   Shakshuka cu vinete Shakshuka cu vinete

publicitate
Comentarii (0)
Toate câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora. Ne rezervăm dreptul de a aproba doar comentariile care folosesc un limbaj adecvat şi fac referire la reţeta prezentată. Orice feedback este binevenit, fie el negativ sau pozitiv.

Parteneri
Retete culinare LaLena.ro
Hai să gătim
Calebatuta.ro