Cartofi cu broccoli

Mod de preparare
citeşte reţeta
 
 
salvează reţeta
 

Cartofii cu tot cu coajă se pun la fiert în apă cu sare.

După ce s-au fiert se lasă să se răcească şi se curăţă de coajă.

Broccoli se desface bucheţele, care se opăresc în apă cu sare.

Ceapa se taie solzişori şi se căleşte în 2 linguri de ulei, până devine aurie.

Se adaugă peste ceapă, usturoiul tăiat mărunt şi crenguţele de cimbru,

apoi cartofii curăţaţi tăiaţi cuburi

broccoli şi caşcavalu afumat ras. Se condimentează cu sare şi piper

şi se lasă vasul acoperit pentru a se topi caşcavalul.

Se serveşte fierbinte.

Etichete: cartofi | broccoli
(5 voturi) Votează şi poți lăsa review!

  Rețeta mai veche Shakshuka cu vinete Shakshuka cu vinete

Rețeta mai nouă   Iepure cu sos pesto Iepure cu sos pesto

publicitate
Comentarii (0)
Toate câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora. Ne rezervăm dreptul de a aproba doar comentariile care folosesc un limbaj adecvat şi fac referire la reţeta prezentată. Orice feedback este binevenit, fie el negativ sau pozitiv.

Parteneri
Retete culinare LaLena.ro
Hai să gătim
Calebatuta.ro