Roșii umplute cu ouă

Mod de preparare
citeşte reţeta
 
 
salvează reţeta
 

Kaizerul se taie cubuleţe mici

şi se pune într-o tigaie, pe foc,

până se prăjeşte.

Roşiile se scobesc în interior

şi se aşează într-un vas termorezistent, uns cu puţin ulei.

Pe fundul fiecărei roşii se pune puţină brânză de burduf,

apoi bucăţile de kaizer prăjite (având însă grijă ca roşia să nu fie plină, pentru a păstra ceva spaţiu şi pentru ou),

câte un ou,

şi se bagă în cuptorul preîncălzit la 200 grade până este gata oul.

Se scoate vasul din cuptor, se presară pe deasupra fiecărui ou câte puţin caşcaval ras

şi se mai dă 2-3 minute la cuptor, ca să se gratineze frumos.

Se servesc imediat.

Etichete: oua | rosii
(3 voturi) Votează şi poți lăsa review!

  Rețeta mai veche Prăjitură Pinguin Prăjitură Pinguin

Rețeta mai nouă   Ton la grătar cu salsa de roșii Ton la grătar cu salsa de roșii

publicitate
Comentarii (2)
Toate câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora. Ne rezervăm dreptul de a aproba doar comentariile care folosesc un limbaj adecvat şi fac referire la reţeta prezentată. Orice feedback este binevenit, fie el negativ sau pozitiv.

Parteneri
Retete culinare LaLena.ro
Hai să gătim
Calebatuta.ro