Ouă ochi la cuptor cu spanac

Mod de preparare
citeşte reţeta
 
 
salvează reţeta
 

Spanacul se spală foarte bine sub jet de apă rece.

Între timp se pune la fiert apă cu sare şi când începe să clocotească se adaugă spanacul.


Se lasă să dea câteva clocote, apoi se scurge.

După ce se mai răcoreşte puţin se toacă mărunt. Se potriveşte de sare, dacă mai este cazul.


În vase termorezistente unse cu puţin unt, se pune un strat de spanac tocat.

Deasupra se sparg câte două ouă.

Peste ouă se poate pune câteva bucăţele de unt cu verdeţuri şi piper.

Vasul astfel pregătit se bagă în cuptorul preîncălzit la 200 grade pentru 20-25 de minute.

Se servesc calde, cu pâine prăjită.


Etichete: oua | ochiuri | spanac
(4 voturi) Votează şi poți lăsa review!

  Rețeta mai veche Dulceaţă de prune Dulceaţă de prune

Rețeta mai nouă   Şalău rasol Şalău rasol

publicitate
Comentarii (2)
Toate câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora. Ne rezervăm dreptul de a aproba doar comentariile care folosesc un limbaj adecvat şi fac referire la reţeta prezentată. Orice feedback este binevenit, fie el negativ sau pozitiv.

Parteneri
Retete culinare LaLena.ro
Hai să gătim
Calebatuta.ro